Uprava za kadrove Crne Gore

Uprava za kadrove Crne Gore

4.0
  1. Home
  2. »
  3. Državne ustanove
  4. »
  5. Uprava za kadrove Crne Gore
Opening hours:
Mon. 07:00 AM - 03:00 PM
Tue. 07:00 AM - 03:00 PM
Wed. 07:00 AM - 03:00 PM
Thu. 07:00 AM - 03:00 PM
Fri. 07:00 AM - 03:00 PM
Sat. Closed
Sun. Closed
Address:
Jovana Tomaševića 2A, Podgorica 81000
Description:




Uprava za kadrove Crne Gore je državna institucija čija je osnovna djelatnost upravljanje ljudskim resursima u javnoj upravi Crne Gore. Uprava za kadrove ima centralnu kancelariju u Podgorici i područne jedinice u svim opštinama Crne Gore.

Osnovni zadaci Uprave za kadrove su: sprovođenje konkursa za popunjavanje radnih mjesta u državnoj upravi, vođenje centralne kadrovske evidencije za sve državne službenike, obuka i stručno usavršavanje državnih službenika, ocjenjivanje rada službenika, razvoj i unapređenje sistema upravljanja ljudskim resursima u državnoj upravi.

Uprava za kadrove sprovodi konkurse za slobodna radna mjesta u državnim organima, kako bi na transparentan način zapošljavala najbolje kandidate na određene pozicije. Po sprovedenim konkursima i izboru kandidata, Uprava izdaje rješenja o prijemu u radni odnos. Takođe, Uprava unapređuje i razvija informacioni sistem za upravljanje ljudskim resursima u kojem vodi detaljne podatke o svim zaposlenima u državnoj upravi.

Uprava za kadrove predstavlja važnu instituciju koja svojim radom doprinosi profesionalizaciji i kompetentnosti državne uprave i javnih službi u Crnoj Gori. Ona utiče na podizanje kvaliteta rada i efikasnosti državne administracije u cjelini.

Oglasi Uprave za ljudske resurse

Ovdje možete pogledati sve aktivne oglase Uprave za ljudske resurse Crne Gore:

https://uzk.gov.me/oglasi/

Contact Information
Phone: 020 202 290
Website: view our site

Send message to listing owner

Send message to moderator