Početna

Telefonski imenik Crna Gora

Rafting camp Tara Tour

0.0
  1. Home
  2. »
  3. Rafting
  4. »
  5. Rafting camp Tara Tour
Opening hours:
Mon. 08:00 AM - 11:00 PM
Tue. 08:00 AM - 11:00 PM
Wed. 08:00 AM - 11:00 PM
Thu. 08:00 AM - 11:00 PM
Fri. 08:00 AM - 11:00 PM
Sat. 08:00 AM - 11:00 PM
Sun. 08:00 AM - 11:00 PM
Address:
Brijeg, Pluzine 81435
Description:

Od svog osnivanja sve do 2003. godine bavili smo se isključivo raftingom, kada smo u svoju ponudu uvrstili i kamp. Doživljavajući ove predjele kao resurse koji su nam dati na čuvanje, učestvovali smo u više akcija poribljavanja i čišćenja, a dobitnici smo raznih priznanja zbog učestvovanja u akcijama u očuvanju autentičnosti kanjona Tare kao prirodnog rezervata poput akcije protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bijela koja bi narušiila UNESCO status rijeke.

Nalazimo se u blizini magistralnog puta M18 koji povezuje glavne gradove Crne Gore i BiH, a do nas je lako doći koristeći i autobuske linije koje svakodnevno saobraćaju iz okolnih gradova, sa stajalištem u neposrednoj blizini kampa. Osim sa prirodnim ljepotama ovdje možete doći u dodir sa ostacima istorijski značajne Soko tvrđave u čijoj blizini se pruža Šćepan polje- mjesto na kojem ćemo vas ugostiti!

Onda kada odlučite da budete naši gosti, prepuštate nam sva vaša očekivanja u vezi sa avanturom koja uključuje rafting Tarom i gastronomsko iskustvo – a mi se možemo pohvaliti besprekornom organizacijom tokom svih ovih godina! Naš prioriteti su vaša sigurnost, jedinstven doživljaj kakav se odvija u toku svakog boravka u prirodi i nezaboravno gastronomsko iskustvo koje prati tradicionalnu kuhinju uz posebne zahtjeve naših gostiju.

Ponosni smo dobitnici Wild Beauty Award nagrade za izuzetan doprinos razvoju turističke ponude, a od vodećeg svjetskog časopisa za putovanja „Lonely Planet“ prepoznati kao idelno mjesto za ovakvu vrstu avanture. Prirodna čuda ovog dijela Crne Gore uspjeli smo da vam prilagodimo vodeći računa očuvanju životne sredine. Kao zaljubljenici u prirodu pozivamo vas da nam se pridružite u našem kampu i radujemo se svima koji Crnu Goru upamte po njenoj divljoj ljepoti i netaknutim predjelima koji će vam pružiti jedinstveno iskustvo na Balkanu. Na mjestu spajanja čudesnih rijeka Pive i Tare u rijeku Drinu možete pronaći ambijent vrijedan divljenja i mjesto na kojem ćete uživati u svakom trenutku. Do nas možete doći lokalnim i međugradskim autobusima koji nas spajaju sa Podgoricom, Sarajevom, ali i gradovima u okolini. Od našeg kampa do Nacionalnog parka Durmitor možete stići za samo sat vremena vožnje, dok će vam do kanjona Nevidio, kao jednog od najuzbudljivijih u svijetu, biti potrebno oko 2h vožnje. Samo pola sata vožnje biće vam dovoljno da uživate u pogledu na Pivsko jezero ili priuštite sebi neku od hiking tura ovim dijelom Crne Gore. Centralno mjesto u kampu zauzima restoran. Smješten je u atraktivnom ambijentu izmedju tri rijeke. Hrana se sprema na ognjištu, onako kako su to nekada radili naši preci. Restoran nudi specijalitete tradicionalne crnogorske kuhinje, specijalitete ispod sača i sa žara.

Još uvijek niste bili naši gosti?

Sve ovo i još mnogo toga neopisivog riječima vas čeka ukoliko bukirate neku od avantura!

Contact Information
Phone: +382 069 640 308

Send message to listing owner

Send message to moderator

Telekom telefonski imenik

Lako i brzo pronađi telefonski broj Telekom korisnika.

Telenor telefonski imenik

Lako i brzo pronađi telefonski broj Telenor korisnika.​

Mtel telefonski imenik

Lako i brzo pronađi telefonski broj Mtel korisnika.​

Telemach telefonski imenik

Lako i brzo pronađi telefonski broj Telemach korisnika.