Najavljena puna dostupnost voznog parka – Rezervišite automobil u Podgorici i Tivtu, Crna Gora

Respecta rent a car je jedna od vodećih usluga iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori sa desetogodišnjim iskustvom, koja pokriva gotovo sve važne lokacije u: aerodromu Tivat, aerodromu Podgorica, Budvi, Kotoru, Baru, Herceg Novom i Ulcinju.

Respecta rent a car u Crnoj Gori redovno posluje uprkos pandemiji. Budući da većina aviokompanija svoje letove započinje u martu, srećni smo što ćemo objaviti našu punu dostupnost flote od marta.

Respecta rent a car ima jedan od najnovijih i najizrazitijih voznih parkova u Crnoj Gori, sport, ekonomija, kombi vozila i teško dostupna vozila u Crnoj Gori. Flota Respecta sastoji se od novih modela brendova kao što su Tojota, Hiundai, Opel i Renault.

Besplatna politika promene ili otkazivanja tokom pandemije

Car Respecta ne naplaćuje kazne za otkazivanje. Posebno smo fleksibilni tokom pandemije. Rezervaciju možete otkazati u bilo kom trenutku, bez ikakvih posledica. Takođe, rezervaciju možete premestiti u drugi period koji vam odgovara. Potrudićemo se da cena ostane nepromenjena i da dobijemo isti automobil.

Portparol kompanije Respecta rent a car: „Spremni smo za početak nove sezone. Budući da je COVID-19 imao snažan uticaj na 2020. godinu, automobil Respecta uvodi nova interna pravila i procedure za 2021. Većina pravila usredsređena je na sigurnost naših klijenata. ‘

Respecta Car nudi:

Neograničena kilometraža – Kada iznajmljujete naša vozila, ne postoji ograničenje broja kilometara koje možete preći tokom putovanja.

Nova vozila – Naš vozni park čine sigurna i nova vozila. Za svaki najam automobila na raspolaganju su vam različite kategorije vozila.

Podrška 24/7 – Kod nas dobijate sigurnu podršku 24/7 u slučaju bilo kakvih problema. U isto vreme, uvek možete dobiti savete i konsultacije koji se odnose na bilo koji detalj vašeg putovanja.

Bez skrivenih troškova – očigledno predstavljamo sve elemente zakupa. Na taj način ne postoje skriveni troškovi koji se naknadno mogu izračunati.

O Respecta Caru

Respecta je vodeća usluga iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori. Nudi vam najam automobila u celoj Crnoj Gori, sa velikim izborom pristupačnih automobila i pristupačnim cenama zakupa. Respecta ima dostupnog agenta na svim aerodromima u Crnoj Gori.

Kontaktirajte nas:

Ime: Respecta Rent a Car

Adresa: Pera Cetkovica blok 10

81000 Podgorica

Crna Gora

Telefon: +382 69 457 564

Veb lokacija: https://respectacar.com/

E-adresa: info@respectacar.com