Autobuska stanica Tivat

Autobuska stanica Tivat

Autobuska stanica Tivat je savremena i moderna stanica koja pruža široku i kompletnu uslugu korisnicima. Svoj proces rada odvija 24 sata dnevno, 365 dana u godini, što je izuzetno važno za putnike koji putuju u različita doba dana i noći.

Objekat autobuske stanice izgrađen je 2015. godine, a preduzeće DOO “Autobuska stanica” Tivat osnovala je Opština Tivat sa početkom rada 01.07.2017. godine. Stanica je opremljena najnovijom tehnologijom za izdavanje karata i savremenim rješenjima brze i jednostavne cirkulacije putnika.

Pored standardnih usluga koje pružaju autobuske stanice, Autobuska stanica Tivat ima dodatne sadržaje koji putnicima pružaju još bolji boravak na stanici. Stanica je reprezentativni objekat koji ispunjava sve kriterijume na osnovu kojih je dobila sertifikat autobuske stanice A kategorije.

Uz sve to, Autobuska stanica Tivat je idealno mjesto za putnike koji žele da istraže grad i okolinu. Stanica se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini centra grada, aerodroma i luke. Putnici mogu da koriste javni prevoz ili taksi kako bi stigli do željene destinacije.

Ukratko, Autobuska stanica Tivat je moderna, funkcionalna i pruža sve što putniku može biti potrebno tokom putovanja. Sa svojim dodatnim sadržajima i sjajnom lokacijom, ova stanica predstavlja idealno mjesto za putnike koji žele da istraže Tivat i okolinu.

Kontakt telefon autobuska stanica Tivat

Kontakt telefon autobuske stanice u Tivtu je +38268802633.

Koje su radno vrijeme i raspored polazaka autobusa?

Ovo je najčešće pitanje koje putnici postavljaju kada dolaze na Autobusku stanicu Tivat. Radno vrijeme stanice je 24 sata dnevno, 365 dana u godini, a raspored polazaka autobusa se može pronaći na oglasnoj tabli u stanici ili na internet stranici stanice.

Da li postoji mogućnost kupovine karata unaprijed?

Mnogi putnici žele da kupe karte unaprijed kako bi izbjegli gužve i osigurali svoja mjesta u autobusu. Autobuska stanica Tivat ima mogućnost kupovine karata unaprijed, što se može obaviti na šalteru u stanici ili na internet stranici stanice.

Koji su dodatni sadržaji dostupni na stanici?

Autobuska stanica Tivat pruža različite dodatne sadržaje putnicima, kao što su restoran, kafić, bankomat, trgovina i toaleti. Putnici obično pitaju koji su dodatni sadržaji dostupni na stanici kako bi mogli da planiraju svoje vrijeme na stanici ili između autobuskih putovanja.

Okov Nikšić Bulevar 13. jul

Okov je prodajni centar smješten u Nikšiću na bulevaru 13. jul. Centar se prostire na površini od 1.000 m² i otvoren je od ponedjeljka do subote u periodu od 8 do 21 sat. Nedjeljom centar ne radi.

Adresa prodajnog centra je 13. jula bb, Nikšić.

Kontak Okov Nikšić

Kontakt broj je 020 443 833.

 

Uprava za kadrove Crne Gore

Uprava za kadrove Crne Gore je državna institucija čija je osnovna djelatnost upravljanje ljudskim resursima u javnoj upravi Crne Gore. Uprava za kadrove ima centralnu kancelariju u Podgorici i područne jedinice u svim opštinama Crne Gore.

Osnovni zadaci Uprave za kadrove su: sprovođenje konkursa za popunjavanje radnih mjesta u državnoj upravi, vođenje centralne kadrovske evidencije za sve državne službenike, obuka i stručno usavršavanje državnih službenika, ocjenjivanje rada službenika, razvoj i unapređenje sistema upravljanja ljudskim resursima u državnoj upravi.

Uprava za kadrove sprovodi konkurse za slobodna radna mjesta u državnim organima, kako bi na transparentan način zapošljavala najbolje kandidate na određene pozicije. Po sprovedenim konkursima i izboru kandidata, Uprava izdaje rješenja o prijemu u radni odnos. Takođe, Uprava unapređuje i razvija informacioni sistem za upravljanje ljudskim resursima u kojem vodi detaljne podatke o svim zaposlenima u državnoj upravi.

Uprava za kadrove predstavlja važnu instituciju koja svojim radom doprinosi profesionalizaciji i kompetentnosti državne uprave i javnih službi u Crnoj Gori. Ona utiče na podizanje kvaliteta rada i efikasnosti državne administracije u cjelini.

Oglasi Uprave za ljudske resurse

Ovdje možete pogledati sve aktivne oglase Uprave za ljudske resurse Crne Gore:

https://uzk.gov.me/oglasi/

Autobuska stanica Nikšić

Autobuska stanica Nikšić glavno je autobusko stajalište u Nikšiću. Stanica se nalazi u samom centru grada i predstavlja važno saobraćajno čvorište za lokalni i međugradski autobuski saobraćaj opštine.

Autobuska stanica Nikšić nekoliko perona za autobuse i prostor za parkiranje autobusa. Stanica je renovirana 2007. godine i pruža putnicima čekaonicu, sanitarne prostorije, kafić i druge sadržaje. Kroz autobusku stanicu Nikšić dnevno prođe na desetine autobuskih linija iz Nikšića ka gradovima širom Crne Gore kao što su Podgorica, Pljevlja, Žabljak, Kolašin, Plužine. Takođe, sa stanice polaze i međunarodne autobuske linije ka gradovima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Autobuska stanica Nikšić predstavlja veoma važno mjesto okupljanja za stanovnike Nikšića i svih okolnih mjesta. Tu se svakodnevno odvijaju dolasci i polasci za razne destinacije, sastaju se prijatelji i porodice, i obavljaju se razne transakcije. Stanica živi 24 sata dnevno i pruža usluge prevoza svim putnicima.

Broj telefona autobuske stanice Nikšić

Broj telefona autobuske stanice u Nikšiću je +382 40 213 018

Autobuska stanica Podgorica

Autobuska stanica u Podgorici i broj telefona

Autobuska stanica u Podgorici je glavna autobuska stanica u glavnom gradu Crne Gore. Otvorena je davne 1956. godine i od tada predstavlja centar autobuskog saobraćaja u Podgorici i šire. Sa ove stanice polaze autobusi za sve gradove u Crnoj Gori kao i za veće gradove u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatske, Albaniji i EU država.

Autobuska stanica ima 11 perona za autobuse i odličnu frekvenciju polazaka tokom cijelog dana. Proširena je i renovirana 2007. godine kada je dobila i potpuno novi moderni izgled.

Danas je ova stanica jedna od najmodernijih u regiji sa svim pratećim sadržajima kao što su: restoran, kafić, prostorije za odmor putnika, elektronska tabla sa redom vožnje i klimatizovane čekaonice.

Autobuska stanica predstavlja važno čvorište koje povezuje glavni grad sa ostatkom Crne Gore i šire. Veliki broj putnika na dnevnoj bazi koristi usluge ove stanice što je čini jednim od simbola Podgorice.

Autobuska stanica Podgorica broj telefona

Broj telefona autobuske stanice u Podgorici je 020 620 430.

Apoteka Villa Podgorica City Kvart

Apoteka Villa već dugi niz godina nudi u ponudi kvalitetne usluge i može se pohvaliti širokim asortimanom i povoljnim cijenama. Što može i potvrditi naš veliki broj zadovoljnih klijenata.

Hyundai Podgorica, Crna Gora

Kompanija Jadran Auto d.o.o je ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Hyundai automobila za Crnu Goru i prisutan je na domaćem tržištu od oktobra 2002. godine.

Slano automobila se nalazi Hyundai Podgorica.

Kao deo globalne Hyundai mreže u obavezi je da poštuje sve visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge, i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila.

HYUNDAI MOTOR COMPANY je od 1999. do 2015. beležio stalni napredak i za samo osam godina, od 1999. do 2007. sa 11-og mesta dospeo na četvrtu poziciju među svetskim proizvođačima automobila.

Hyundai prati taj uspešan trend i od 2002. do 2015. godine i povećao je svoju prodaju preko 10 puta. Hyundai koristi najsavremenija dostignuća u proizvodnji motora, savremeni dizajn, pruža vozačima i putnicima izuzetnu bezbednost, uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Hyundai Podgorica cjenovnik

Cijenovnik se nalazi na sljedećem linku.

Autobuska stanica Bar

Autobuska stanica u Baru se nalazi na 2 km od centra grada, 300m od željezničke stanice. Česti autobusi saobraćaju duž obale do Kotora i Budve.

Autobuska stanica Bar Kontakt

Autobusku stanicu u Baru možete kontaktirati na broju +38230346141

Ostale informacije o Baru

Poštanski broj za Bar

Auto škola Zeta

Auto škola Zeta Podgorica osnovana je 2002. godine poslije višegodišnjeg rada u struci njenog osnivača saobraćajnog inženjera Vukašina Mišolića. Posluje dugi niz godina prevashodno zbog kandidata koji su prepoznali naš način rada. U najvećem broju kandidati su odabrali našu školu vožnje zbog prenešenog iskustva od bivših kandidata.

Cilj naše škole je da prenošenjem znanja i iskustva pripremimo kandidate za samostalnu vožnju.

Auto škola Start

Auto škola “Start” je osnovana 2014. godine. Višegodišnje iskustvo nam je potvrdilo da je kvalitet obuke i zadovoljstvo klijenata jedini i najbolji način da kao auto škola napredujemo. Zadovoljan i naučen đak je najbolja reklama i preporuka koju možemo imati. 80% kandidata je upisano po Vašoj preporuci. Hvala Vam na povjerenju!