Klime Šćepanović

Klime Šćepanović su dugi niz godina neprikosnoveni lider kada je u pitanju prodaja klima uredjaja. U kvalitet usluge su se uvjerili mnogobrojni kupci iz citave Crne Gore.

Frigo Servis

Naš Frigo Servis pruža kvalitetnu uslugu servisa bijele tehnike na području opština Budva, Kotora, Tivta, Herceg Novog, Bara, brzo, kvalitetno i profesionalno na terenu po vrlo povoljnim cijenama.

Tea Medica

U apotekama “Tea Medica” su zaposleni magistri farmacije i farmaceutski tehničari, čija se znanja, sposobnosti i vještine kontinuirano unapređuju, kako bi se pacijentima pružila najbolja farmaceutska zdravstvena zaštita, njega i prevencija.

Apoteka Popović

U našoj apoteci možete pronaći hranu za bebe, kozmetiku i suplemente, uz uobičajenu ponudu medikamenata i prirodnih ljekova.

Masala Art

Masala Art nudi probranu i autentičnu indijsku kuhinju, pa ćete iz njega sa sobom ponijeti okuse i mirise slavne hrane izuzetno raznolikog indijskog potkontinenta. Masala Art je elegantan restoran koji poslužuje omiljena indijska jela te ih predstavlja sa stilom, duhom i, što je najvažnije, s puno ljubavi…

Nacionalni restoran “Pod Volat”

Restoran Pod Volat je postao nezaobilazni akter svih podgoričkih priča. Uz poučne, nadahnute, šaljive staropodgoričke priče, bokal vina iz bogate vinarije, uz odabrano nacionalno jelo ispod sača i neodoljive tufahije i baklave, ugođaj je potpun. Dočekaćemo Vas objeručke, otvorenih vrata i širokog domaćinskog osmijeha uz bogat meni i profesionalno osoblje.