Hyundai Podgorica, Crna Gora

Kompanija Jadran Auto d.o.o je ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Hyundai automobila za Crnu Goru i prisutan je na domaćem tržištu od oktobra 2002. godine.

Slano automobila se nalazi Hyundai Podgorica.

Kao deo globalne Hyundai mreže u obavezi je da poštuje sve visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge, i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila.

HYUNDAI MOTOR COMPANY je od 1999. do 2015. beležio stalni napredak i za samo osam godina, od 1999. do 2007. sa 11-og mesta dospeo na četvrtu poziciju među svetskim proizvođačima automobila.

Hyundai prati taj uspešan trend i od 2002. do 2015. godine i povećao je svoju prodaju preko 10 puta. Hyundai koristi najsavremenija dostignuća u proizvodnji motora, savremeni dizajn, pruža vozačima i putnicima izuzetnu bezbednost, uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Hyundai Podgorica cjenovnik

Cijenovnik se nalazi na sljedećem linku.

Autobuska stanica Bar

Autobuska stanica u Baru se nalazi na 2 km od centra grada, 300m od željezničke stanice. Česti autobusi saobraćaju duž obale do Kotora i Budve.

Autobuska stanica Bar Kontakt

Autobusku stanicu u Baru možete kontaktirati na broju +38230346141

Ostale informacije o Baru

Poštanski broj za Bar

Auto škola Zeta

Auto škola Zeta Podgorica osnovana je 2002. godine poslije višegodišnjeg rada u struci njenog osnivača saobraćajnog inženjera Vukašina Mišolića. Posluje dugi niz godina prevashodno zbog kandidata koji su prepoznali naš način rada. U najvećem broju kandidati su odabrali našu školu vožnje zbog prenešenog iskustva od bivših kandidata.

Cilj naše škole je da prenošenjem znanja i iskustva pripremimo kandidate za samostalnu vožnju.

Auto škola Start

Auto škola “Start” je osnovana 2014. godine. Višegodišnje iskustvo nam je potvrdilo da je kvalitet obuke i zadovoljstvo klijenata jedini i najbolji način da kao auto škola napredujemo. Zadovoljan i naučen đak je najbolja reklama i preporuka koju možemo imati. 80% kandidata je upisano po Vašoj preporuci. Hvala Vam na povjerenju!

Auto škola Mirav

Naši instruktori imaju ogromno iskustvo, bezgranično strpljenje i trenirani su da koriste najsavremenije metode obuke.

Auto škola Maks

Auto škola Maks počela je sa radom davne 1996. godine. Nastala je kao rezultat dugogodišnjeg zalaganja i želje Svetislava Konstantinovića, diplomiranog inženjera saobraćaja i našeg cijenjenog profesora i instruktora. Tokom 26 godina postojanja i tradicije u auto školi Maks obuku je uspješno prošlo više od 10.000 kandidata. Naš tim čini 5 licenciranih i visoko obučenih instruktora koji sa mnogo posvećenosti i stpljenja osposobljavaju budućeg vozača da upravlja vozilom poštujući pravila saobraćaja i ne ugrožavajući bezbjednost. Obuka se vrši na najmodernijim, komfornim i prije svega sigurnim vozilima.

Auto škola Signal

Auto škola “Signal” raspolaže savremenim uslovima u kojima se izvodi teoretska nastava kao i novim voznim parkom. Signalov vozni park čine automobili nove generacije starosti ispod pet godina. Vozila na kojima se vrši obuka i polaganje vozačkog ispita posjeduju svu neophodnu opremu i ispunjavaju sve propisane standarde.

Auto škola Viktorija

S ponosom možemo istaći da smo prva privatna Auto škola u Beranama i šire. Postojimo od davne 1999. Godine, i nas rad se vrednuje visokim ocjenama, a tradicija i iskustvo koje posjedujemo čini da se iz dana u dan i dalje razvijamo i budemo bolji. Naš cilj je da od kandidata stvorimo sigurne vozače. Mnogi su nam ukazali povjerenje i uvjerili se u kvalitet naše škole.

Auto škola Go Smart

Auto škola Podgorica – Go Smart. Obrazujemo vozače za bezbjedno učestvovanje u saobraćaju. Vršimo praktičnu obuku na novim vozilima uz iskusne i stručne instruktore.

Savremenim sredstvima za teoretsku obuku u sopstvenom prostoru prenosimo znanje novim vozačima. Želimo da budemo prepoznatljivi po kvalitetu rada i po savremenom pristupu obrazovanju učesnika u saobraćaju.