Onycosolve sprej – rješenje za gljivice atletskog stopala

Onycosolve sprej bi konačno trebao stati na kraj gljivicama atletskog stopala i noktiju. Zapravo, sve je više ljudi u Njemačkoj pogođeno takvim gljivičnim infekcijama u području stopala. Razlozi za to mogu biti različiti. Preuske cipele, odlasci u vanjski bazen ili poremećaj cirkulacije već mogu biti dovoljni za promicanje gljivične infekcije.

Gljivice atletskog stopala i noktiju uočljive su nakon kratkog vremena. Oboljeli se često moraju boriti s drugim simptomima kao što su oteklina i svrbež. Utoliko je važnije da na vrijeme učinite nešto protiv atletskog stopala i gljivica na noktima.

Onycosolve sprej za gljivice atletskog stopala i nokte

Stoga smo željeli pobliže pogledati koliko je zapravo novi preparat učinkovit. Opsežno smo istraživali, pregledali recenzije kupaca od drugih korisnika, pa čak i proveli vlastiti test proizvoda. Naš iznenađujući rezultat sada ovdje u našem najnovijem postu na Onycosolveu!

Nastavi čitanje:

Anksioznost: simptomi, liječenje, iskustvo, meditacija i test

Atletsko stopalo: Gljivice na nogama, kako ih liječiti?

Što je Onycosolve?

Što je Onycosolve

Ovaj proizvod je pripravak bez recepta za liječenje gljivica atletskog stopala i noktiju. Nanosi se kao sprej izravno na zahvaćena područja. Pod robnom markom Onycosolve u ponudi su i drugi proizvodi poput krema i pilinga za liječenje atletskog stopala. Također se kaže da sprej revitalizira umorna stopala i štiti ih od neugodnih mirisa.

Za koga bi unos imao smisla?

Prema proizvođaču, Onycosolve bi se trebao boriti protiv gljivica atletskog stopala i noktiju te istovremeno djelovati protiv mirisa znoja, što znači da korisnici mogu postići pozitivan učinak na osjećaj cijelog tijela. No, kako se ne želimo u potpunosti oslanjati na izjave proizvođača, sprej smo podvrgli samotestiranju. Više o tome u postu ispod.

Uglavnom, Onycosolve sprej je pogodan za sve koji boluju od gljivica atletskog stopala i noktiju i žele nešto poduzeti po tom pitanju. Osim toga, proizvođač navodi da dob ili spol ne igraju presudnu ulogu u primjeni, budući da se sprej sastoji samo od biljnih sastojaka.

Terenski test – Testirali smo Onycosolve

Onycosolve test

Da bismo saznali koliko je proizvod zapravo učinkovit i kvalitetan, naravno ne možemo se osloniti samo na obećanja proizvođača. Upravo zbog toga smo odlučili provesti četverotjedni Onycosolve test s dva volontera.

Naš čitatelj Ralf, 44 godine, i naša čitateljica Julia, 35 godina, bili su s nama. Obojica su se oko dvije godine borili s gljivicom atletskog stopala i/ili noktiju i bezuspješno su isprobali desetke preparata protiv njih. Uzbuđeni smo zajedno započeli Onycosolve test.

Autor ovog teksta je volim-zdravlje-hr.com.