Poslovni telefonski imenik

Okov Podgorica Stari Aerodrom

5.0
  1. Home
  2. »
  3. Građevina
  4. »
  5. Okov Podgorica Stari Aerodrom
Opening hours:
Mon. 08:00 AM - 09:00 AM
Tue. 08:00 AM - 09:00 AM
Wed. 08:00 AM - 09:00 AM
Thu. 08:00 AM - 09:00 AM
Fri. 08:00 AM - 09:00 AM
Sat. 08:00 AM - 09:00 AM
Sun. Closed
Address:
Josipa Broza Tita 26, Podgorica 81000
Description:
Okov Podgorica Stari Aerodrom

Okov je vodeći veleprodajni i maloprodajni lanac u Crnoj Gori za prodaju građevinarskog materijala, kućne opreme, bijele tehnike i sitnih kućnih aparata. Okov ima prodajne objekte širom Crne Gore: Podgorica, Nikšić, Danilovgrad, Bar, Budva, Kotor, Bijelo Polje itd.

Okov Podgorica Stari Aerodrom

Istorija preduzeća počinje 1994. godine kada su Stanka i Gojko Bajović osnovali Okov, a svoj prvi maloprodajni objekat otvorili u svojoj porodičnoj kući u Podgorici, gdje je ujedno bilo i sjedište firme. U prvoj prodavnici prodavali su se samo okovi i vijčana roba, no, vremenom su rasle ambicije vlasnika da razviju veliko preduzeće.

Prva Okov prodavnica - Okov Nikšić

Prvi korak ka razvoju preduzeća desio se 1996. godine, kada je otvorena Okov prodavnica u Nikšiću. Dvije godine kasnije dolazi do otvaranja novog prodajnog centra u Podgorici. Razvoj preduzeća u narednim godinama obilježava uvođenje novih proizvodnih grupa, prije svega električnih i ručnih alata, po kojima Okov kasnije postaje prepoznatljiv.

Oduvijek svjesni neophodnosti razvijanja široke prodajne mreže, 2005. godine vlasnici otpočinju otvaranje prodajnih objekata širom Crne Gore. Tako su redom svoje Okov centre dobijali: Budva, Bijelo Polje, Bar, Herceg Novi, Berane, Pljevlja, Ulcinj, Danilovgrad, Golubovci i Kotor.

Okov centar u Baru, otvoren 2010. godine

U tom periodu su uloženi značajni napori ka modernizaciji preduzeća. Tako je kupovinom akcija austrijske kompanije  "3e Handels und Dienstleistungs" Okov postao vlasnik „Let's do it“ brenda na teritoriji Crne Gore. Taj čin je snažno uticao na razvoj preduzeća u narednim godinama. Preuzet je savremeni koncept izlaganja robe, spoljašnji i unutrašnji izgled prodavnica i elementi vizuelnog indetiteta. To je omogućilo da se Okov konceptualno i vizuelno izdvoji od svoje konkurencije što je domaće tržište umjelo da cijeni.

Contact Information
Phone: 020443815
Website: web sajt

Send message to listing owner

Send message to moderator