Uslovi korišćenja

Dobrodošli u Telefonski Imenik!

Ovi uslovi opisuju pravila i propise za upotrebu web mjesta Telefonski Imenik, smještenog na www.telefonskiimenik.me.

Pristupanjem ovom web mjestu pretpostavljamo da prihvatate ove Uslove korišćenja. Nemojte nastaviti koristiti Telefonski Imenik ako se ne slažete s prihvatanjem svih uslova korišćenja navedenih na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija odnosi se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju odgovornosti te na sve Ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaša” odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu s uslovima korišćenja web mjesta. “Web sajt”, “Mi sami”, “Mi”, “Naši” i “Mi” odnosi se na naš web sajt. “Stranka”, “Stranke” ili “Mi” odnosi se i na Klijenta i na nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvatanje i razmatranje plaćanja potrebnih za provođenje postupka pružanja naše pomoći Klijentu na najprikladniji način u izričitoj svrhu zadovoljenja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podliježe važećem zakonu Crne Gore. Bilo koja upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, pisanju velikih slova i / ili on / ona ili oni, uzimaju se kao zamjenjivi i stoga se odnose na istu.

Kolačići

Zapošljavamo upotrebu kolačića. Pristupanjem Telefonskom Imeniku pristali ste na upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o privatnosti Telefonskog Imenika.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućili pristup korisničkim podacima za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi olakšala posjetiteljima naše web stranice. Neki od naših povezanih partnera / oglašivača također mogu koristiti kolačiće.

Licenca

Ako nije drugačije navedeno, Telefonski Imenik i / ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na Telefonskom Imeniku. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Ovome možete pristupiti s Telefonskog Imenika za vlastitu osobnu upotrebu podložno ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima.

Ne smiješ:

Objaviti materijal iz Telefonskog Imenika

Prodaja, iznajmljivanje ili podlicenca materijala od Telefonskog Imenika

Umnožavanje, kopiranje ili kopiranje materijala s Telefonskog Imenika

Ponovno distribuirajte sadržaj iz Telefonskog Imenika

Ovaj Ugovor započinje na datum ovog Ugovora.

Dijelovi ove web stranice pružaju priliku korisnicima da objavljuju i razmjenjuju mišljenja i informacije u određenim dijelovima web stranice. Telefonski Imenik ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje i ne pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web mjestu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Telefonskog Imenika, njegovih agenata i / ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri u kojoj to dopuštaju primjenjivi zakoni, Telefonski Imenik neće biti odgovoran za komentare niti za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove prouzročene i / ili pretrpljene kao rezultat bilo koje upotrebe i / ili objavljivanja i / ili pojavljivanja komentara na ovo web mjesto.

Telefonski Imenik zadržava pravo nadgledanja svih komentara i uklanjanja svih komentara koji se mogu smatrati neprimjerenima, uvredljivima ili uzrokuju kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Jamčite i zastupate sljedeće:

Imate pravo postavljati komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;

Komentari ne narušavaju nijedno pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorska prava, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;

Komentari ne sadrže klevetnički, klevetnički, uvredljivi, nepristojni ili na bilo koji drugi način nezakonit materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti

Komentari se neće koristiti za traženje ili promociju poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovim dajete Telefonskom Imeniku neekskluzivnu licencu za uporabu, reprodukciju, uređivanje i odobravanje drugima da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji vaš komentar u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.

Hiperveza na naš Sadržaj

Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;

Tražilice;

Novinske organizacije;

Distributeri internetskih direktorija mogu se povezivati ​​s našim web mjestima na isti način kao i hiperveze do web mjesta drugih navedenih tvrtki; i

Akreditirane organizacije širom sistema, osim traženja neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje možda neće imati hipervezu na naše web mjesto.

Te organizacije mogu se povezivati ​​s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim podacima o web mjestu sve dok veza: (a) ni na koji način ne vara; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, odobrenje ili odobrenje povezivačke strane i njezinih proizvoda i / ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web mjesta povezivača.

Možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanje sljedećih vrsta organizacija:

općepoznati izvori potrošačkih i / ili poslovnih informacija;

web stranice zajednice dot.com;

udruge ili druge skupine koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;

distributeri internetskih imenika;

internetski portali;

računovodstvene, odvjetničke i konzultantske firme; i

obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje ovih organizacija ako odlučimo da: (a) veza ne bi dovela do toga da izgledamo nepovoljno prema sebi ili prema našem akreditiranom poduzeću; (b) organizacija nema negativne evidencije s nama; (c) korist od vidljivosti hiperveze kompenzira odsutnost Telefonskog Imenika; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o resursima.

Te organizacije mogu voditi do naše početne stranice sve dok veza: (a) ni na koji način ne vara; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobrenje ili odobrenje povezivačke strane i njezinih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web mjesta povezivača.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u stavku 2. gore i želite se povezati na našu web stranicu, morate nas obavijestiti slanjem e-pošte na Telefonski Imenik. Uključite svoje ime, naziv svoje organizacije, podatke za kontakt kao i URL vašeg web mjesta, popis svih URL-ova s ​​kojih se želite povezati na našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web lokaciji na koje želite veza. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Odobrene organizacije mogu hipervezu na našu web stranicu kako slijedi:

Korištenjem naziva firme; ili

Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa koji je povezan s; ili

Korištenjem bilo kojeg drugog opisa povezanosti naše web stranice koji ima smisla u kontekstu i formatu sadržaja na web mjestu povezivača.

Nijedna upotreba logotipa ili drugog umjetničkog djela Telefonskog Imenika neće biti dopuštena za povezivanje bez ugovora o licenciranju zaštitnog znaka.

iFrames

Bez prethodnog odobrenja i pismenog dopuštenja ne možete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

Odgovornost za sadržaj

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav sadržaj koji se pojavljuje na vašoj web stranici. Pristajete na zaštitu i zaštitu od svih zahtjeva koji se pojavljuju na vašoj web stranici. Nijedna veza ne smije se pojaviti na bilo kojoj web stranici koja se može protumačiti kao kleveta, opscena ili kriminalna ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili neko drugo kršenje prava bilo koje treće strane.

Vaša privatnost

Molimo pročitajte Pravila o privatnosti

Rezervacija prava

Zadržavamo pravo zatražiti da uklonite sve poveznice ili bilo koju određenu poveznicu na našu web stranicu. Odobravate da ćete na zahtjev odmah ukloniti sve veze do naše web stranice. Također zadržavamo pravo da izmijenimo ove uvjete i odredbe i povezujemo politiku u bilo kojem trenutku. Neprekidnim povezivanjem s našom web stranicom pristajete na obvezu i poštivanje ovih odredbi i uvjeta povezivanja.

Uklanjanje veza s naše web stranice

Ako na bilo kojem razlog nađete uvredljivu vezu na našoj web stranici, slobodno nas kontaktirajte i obavijestite u bilo kojem trenutku. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obvezni ili odgovoriti izravno na vas.

Ne osiguravamo točnost podataka na ovom web mjestu, ne jamčimo njihovu cjelovitost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da će se materijali na njoj redovito ažurirati.

Odricanje

U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i upotrebu ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili tjelesne ozljede;

ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno predstavljanje;

ograničiti bilo koju od naših ili vaših obveza na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili

isključiti bilo koju od naših ili vaših obveza koje možda neće biti isključene prema važećem zakonu.

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđene u ovom odjeljku i drugdje u ovom odricanju odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) upravljati svim obvezama koje proizlaze iz izjave o odricanju odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, deliktom i zbog kršenja zakonske dužnosti.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web stranici pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.