Apoteka Popović Budva

Apoteka Popović u Budvi je jedna od prvih privatnih apoteka. U našoj apoteci možete pronaći mnogo više od uobičajene ponude medikamenata i prirodnih ljekova. Naša raznovrsna ponuda obuhvaća i kvalitetnu hranu za bebe, vrhunsku kozmetiku i suplemente za zdravlje i ljepotu.

Apoteka Popovic Budva

Apoteka Popović Budva

Na odjelima za bebe i mame, naći ćete širok izbor adaptiranih mliječnih formula, kašica i ostale zdrave i ukusne hrane za vaše najmlađe. Takođe, tu su i poznati brendovi pelena, kremice za njegu nježne kože te higijenski proizvodi prilagođeni bebama. Naše stručno osoblje rado će vam pomoći u odabiru idealnih proizvoda za vašu bebu.

Odjel kozmetike prepun je vodećih brendova dekorativne kozmetike, parđma, preparata za njegu lica i tijela te proizvoda za njegu kose. Pronađite svoju omiljenu maskaru, ruž, kremu ili losion uz stručne savjete naših ljekara i kozmetičara.

Osim toga, u Apoteci Popović možete pronaći i bogatu ponudu suplemenata i dodataka prehrani koji će obogatiti vašu prehranu potrebnim vitaminima, mineralima i drugim hranjivim tvarima. Pomno odabrani suplementi pomažu u održavanju općeg zdravlja i kondicije.

Apoteka Popović lokacija i kontakt

Apoteka Popović, smještena na adresi 22. novembra bb u Budvi, s ponosom nudi širok asortiman i vrhunsku uslugu za sva vaša zdravstvena i kozmetička pitanja. Posjetite nas ili nazovite na +382 033 456 680 i uvjerite se u našu kvalitetu!

Kontakt

Apoteka Popović Budva
22. novembra bb
Budva 85310
+382 033 456 680