Autobuska stanica Tivat

Autobuska stanica Tivat je savremena i moderna stanica koja pruža široku i kompletnu uslugu korisnicima. Svoj proces rada odvija 24 sata dnevno, 365 dana u godini, što je izuzetno važno za putnike koji putuju u različita doba dana i noći.

Objekat autobuske stanice izgrađen je 2015. godine, a preduzeće DOO “Autobuska stanica” Tivat osnovala je Opština Tivat sa početkom rada 01.07.2017. godine. Stanica je opremljena najnovijom tehnologijom za izdavanje karata i savremenim rješenjima brze i jednostavne cirkulacije putnika.

Pored standardnih usluga koje pružaju autobuske stanice, Autobuska stanica Tivat ima dodatne sadržaje koji putnicima pružaju još bolji boravak na stanici. Stanica je reprezentativni objekat koji ispunjava sve kriterijume na osnovu kojih je dobila sertifikat autobuske stanice A kategorije.

Autobuska stanica Tivat

Red vožnje

Uz sve to, Autobuska stanica Tivat je idealno mjesto za putnike koji žele da istraže grad i okolinu. Stanica se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini centra grada, aerodroma i luke. Putnici mogu da koriste javni prevoz ili taksi kako bi stigli do željene destinacije.

Ukratko, Autobuska stanica Tivat je moderna, funkcionalna i pruža sve što putniku može biti potrebno tokom putovanja. Sa svojim dodatnim sadržajima i sjajnom lokacijom, ova stanica predstavlja idealno mjesto za putnike koji žele da istraže Tivat i okolinu.

Kontakt telefon autobuska stanica Tivat

Kontakt telefon autobuske stanice u Tivtu je +38268802633.

  1. Koje su radno vrijeme i raspored polazaka autobusa?

    Ovo je najčešće pitanje koje putnici postavljaju kada dolaze na Autobusku stanicu Tivat. Radno vrijeme stanice je 24 sata dnevno, 365 dana u godini, a raspored polazaka autobusa se može pronaći na oglasnoj tabli u stanici ili na internet stranici stanice.

  2. Da li postoji mogućnost kupovine karata unaprijed?

    Mnogi putnici žele da kupe karte unaprijed kako bi izbjegli gužve i osigurali svoja mjesta u autobusu. Autobuska stanica Tivat ima mogućnost kupovine karata unaprijed, što se može obaviti na šalteru u stanici ili na internet stranici stanice.

  3. Koji su dodatni sadržaji dostupni na stanici?

    Autobuska stanica Tivat pruža različite dodatne sadržaje putnicima, kao što su restoran, kafić, bankomat, trgovina i toaleti. Putnici obično pitaju koji su dodatni sadržaji dostupni na stanici kako bi mogli da planiraju svoje vrijeme na stanici ili između autobuskih putovanja.