Apoteka Villa Podgorica City Kvart

Apoteka Villa već dugi niz godina nudi u ponudi kvalitetne usluge i može se pohvaliti širokim asortimanom i povoljnim cijenama. Što može i potvrditi naš veliki broj zadovoljnih klijenata. Smještena u samom središtu City Kvarta, ova moderna i prostrana apoteka nudi ugodan ambijent za kupovinu svih potrebnih lijekova, kozmetičkih i higijenskih proizvoda.

Apoteka Villa City Kvart

Ono što Apoteku Villa izdvaja od ostalih je stručno i ljubazno osoblje koje će vam rado pomoći odabrati odgovarajuće proizvode te pružiti stručne savjete o njihovoj primjeni i doziranju. Uz široku ponudu bezreceptnih lijekova, dodataka prehrani i preparata za njegu, u Apoteci Villa možete pronaći i raznovrsne brendove dekorativne kozmetike i parfema.

Redovite akcije i popusti čine Apoteku Villa izuzetno povoljnim izborom za sve kupce koji žele uštedjeti, a opet uživati u kvalitetnim proizvodima. Osim toga, u sklopu apoteke nalazi se i specijalizirana njega za bebe i mame, s raznovrsnom ponudom pelena, kremicama za njegu kože i ostalim potrepštinama.

Apoteka Villa Podgorica

Bez obzira na vaše potrebe, Apoteka Villa City Kvart pružit će vam profesionalan pristup, bogatu ponudu i izvrsnu uslugu koja će zadovoljiti vaša očekivanja. Posjetite nas i uvjerite se sami!

Apoteka Villa Podgorica City Kvart
Vojvode Maša Djurovića 12
Podgorica, 81000
Crna Gora