TARA-CAR rent a car Podgorica

TARA-CAR rent a car Podgorica je osnovana od strane mladih, profesionalnih ali i iskusnih ljudi u rent a car tržištu. Zajedno sa našim porodicama, osnovali smo novu kompaniju koja postavlja nove standarde i nudi najkvalitetniju uslugu izdavanja automobila u Crnoj Gori, po pristupačnim cijenama.

Tara Car rent a car Podgorica

TARA-CAR rent a car Podgorica

Naš uspjeh je odraz naše lične brige o svakom detalju vezanom za naše klijente i naše automobile. Možete rezervisati auto vrlo jednostavno preko našeg sajta i dobiti kompletne informacije o vozilima, cijenama, osiguranju, prcedurama i još mnogo toga. Upoznajte ljepote Crne Gore sa našim pristupačnim automobilima i najboljim cijenama, a uslugom aktivnom 24 sata dnevno.

Mi se brinemo o svakom klijentu i težimo da prilagodimo usluge prema Vašim željama i potrebama. Pouzdan smo partner čije usluge su uvijek na najvišem nivou profesionalnosti, nezavisno od toga da li se radi poslovnom putovanju, turističkom ili bilo kojem drugom događaju.

Naši klijenti su prepoznali da je naša cijela flota zasnovana na isključivo novim vozilima, pouzdanih proizvođača.Web sajt je dostupan i na poljskom wynajem samochodów Czarnogóra i na ruskom jeziku Аренда Авто Черногория

Kontakt podaci

TARA-CAR rent a car Podgorica
Golubovci bb
Podgorica, 81000
Crna Gora
+38269214100
https://taracar-rental.com/