SPAGO restoran Podgorica

Spago – autentična italijanska kuhinja u srcu Podgorice

Spago je restoran koji njeguje tradiciju i kvalitet italijanske kuhinje. Naša strast prema kulinarstvu i gostoprimstvu ogleda se u svakom zalogaju koji poslužujemo. Ono što nas čini posebnim je pažnja koja se posvećuje odabiru najkvalitetnijih sastojaka, uvezenih direktno iz predivne Italije – zemlje vina, kafe i vrhunske hrane.

Atmosfera za pamćenje Spago Podgorica

nudi neobično elegantnu i opuštajuću atmosferu, savršenu za porodične večere, poslovne sastanke ili okupljanja prijatelja.

Naš enterijer odlikuje se sofisticiranim dizajnom i toplim osvetljenjem koje stvara intimno okruženje za uživanje u najboljim delicijama italijanske kuhinje. Naša gostoljubiva usluga i posvećeno osoblje pobrinuće se da svaki trenutak provedete u prijatnom ambijentu.

Vinoteka vrijedna pažnje

U našoj obimnoj vinskoj karti pronaći ćete pregršt remek-djela iz različitih regiona Italije. Naši somelijeri rado će vas uputiti u svet aromatičnih vina kako biste pronašli savršen par za svako jelo sa naše bogate trpeze.

Recenzija korisnika

“Najbolji restoran u Podgorici! Hrana je bila izuzetno ukusna, uz modernu i prijatnu atmosferu i savršenu uslugu. Postoji dobar izbor i za vegane i mesožedere…”

“Najbolji restoran u Podgorici! Prijatno okruženje, moderan enterijer, hrana visokog kvaliteta, najbolja pica, odlični domaći deserti, nevjerovatan izbor vina… Sve preporuke!”

“Ovih dana najbolje mjesto za picu u gradu! Pica iz drvene peći sa pravom količinom sastojaka, ukusna i prelijepa. Probali smo pice sa šunkom, povrćem i margheriту.”

Pogledajte sve: Restorani

Kontakt

SPAGO restoran Podgorica
35 Radoja Dakića
Podgorica 81000
Crna Gora