BRMB Stablecoin

Fintech startup sa sjedištem u Singapuru, BULLIONBLOCK PTE LTD,ima za cilj da napravi revoluciju u finansijskoj industriji dajući korisnicima veći pristup i kontrolu nad finansijskim uslugama.

Nedavno su najavili svoje planove za pokretanje revolucionarne decentralizovane finansijske usluge na Stellar blockchainu. Ova nova usluga ima za cilj da pruži poboljšanu sigurnost i privatnost korisnicima širom svijeta, rješavajući ograničenja tradicionalnih bankarskih sistema.

BRMB Stablecoin logo

Rješavanje problema globalne finansijske inkluzije

U cijelom svijetu oko 25% ljudi i dalje nemaju pristup osnovnim bankarskim uslugama. Mnogi koji imaju pristup i dalje se suočavaju s nekom vrstom ograničenja i nemaju potpunu kontrolu nad svojim finansijama.

BULLIONBLOCK je prepoznao ovu potrebu za inkluzivnijim finansijskim ekosistemom. Ova nova decentralizovana finansijska usluga nastoji da osnaži pojedince stavljajući ih u potpunu kontrolu nad njihovim finansijskim sudbinama.

Izazov trenutnom monetarnom sistemu

Vizija BULLIONBLOCK-a je vođena prepoznavanjem hitnih pitanja unutar globalnog monetarnog sistema. Česte devalvacije valute, inflacija i nadolazeća ekonomska kriza istakli su nedostatke postojećeg sistema vođenog dugom. BULLIONBLOCK upozorava na predstojeći kolaps globalnog ekonomskog poretka nakon Drugog svjetskog rata od 2018. godine i sada je spreman ponuditi alternativu koja rješava ove probleme.

BullionBlock logo, fin tech kompanija iz Singapura

Iskoristite Stellar Blockchain za efikasnost

Koristeći Stellar blockchain, BULLIONBLOCK osigurava brze, efikasne i isplative transakcije. Stellar-ova tehnologija omogućava besprijekorne ravnopravne transakcije, eliminirajući potrebu za posrednicima i skupim posrednicima. Ovaj pristup poboljšava transparentnost, sigurnost i kontrolu, nudeći korisnicima neviđen nivo kontrole nad njihovom finansijskom imovinom i transakcijama.

Predstavljamo BRMB Stablecoin na XRPL

BULLIONBLOCK ima uzbudljive planove za svoj stablecoin, BRMB, koji će biti lansiran na XRP Ledger (XRPL). BRMB stabilni coin, napravljen i dizajniran na Stellaru, biće direktno zamenljiv sa fiat kineskim juanom u odnosu 1:1 kroz XRPL. Korisnici mogu lako pristupiti BRMB stabilnim kovanicama putem bilo kojeg XRPL digitalnog novčanika, omogućavajući besprijekorne transakcije i prekogranična plaćanja.

Mark Propp, CTO BullionBlock Pte. Ltd, izrazio je entuzijazam za predstojeće lansiranje, rekavši: 

„Uzbuđeni smo što ćemo pokrenuti našu decentralizovanu financijsku uslugu na Stellar blockchainu. Naša usluga će korisnicima pružiti poboljšanu kontrolu nad njihovim financijama, dok će istovremeno iskoristiti prednosti blockchain tehnologije za pružanje neviđenog nivoa sigurnosti i privatnosti.”

Mark Propp

Pogled u budućnost

U četvrtom kvartalu 2023., nova decentralizovana finansijska usluga BULLIONBLOCK-a bi trebala biti lansirana s fokusom na sigurnost, privatnost i udobnost, a cilj kompanije je da postane vodeći provajder fintech usluga do 2025. godine.

Korisnici mogu očekivati ​​neusporedivu kontrolu nad svojim novcem na sigurnoj platformi za bilo koju finansijsku transakciju.

Poslovni plan predstavlja dinamični model vrednovanja imovine našeg fintech proizvoda spremnog za tržište Stablecoin, i našu decentralizovanu platformu Wallet baziranu na blockchain-u.

Naš finansijski planobrisi naša skalabilna strategijaza proizvod i kako dinamika cijena u modelu financijske prognoze karakterizira eksplozivan rast korisničke baze koja ima značajan potencijal za našu finansijsku arhitekturu.

Kako platforma BULLIONBLOCK raste i broj korisnika se povećava, potražnja za našim Stablecoinom će samo eskalirati. To znači da će vrijednost BRMB značajno porasti.

I što je najvažnije, kako stabilni kovani generalno dobivaju popularnost i njihovu upotrebu u svakodnevnom životupovećati, naša platforma će se povećati.

Nadalje, proces usvajanja BRMB-a će se ubrzati kako kineska valuta nastavi da se širi i zamjenjuje USD kao globalnu trgovinsku valutu, zajedno sa uvođenjem trgovačke rute Pojas i put od Pekinga do Berlina. Ovi faktori u potpunosti opisuju naš mehanizam za kreiranje interne vrijednosti BRMB stabilnog novca.


Za više informacija o novoj usluzi, posjetite BullionBlock Info Hub www.bullionblock.io

Autor ovoga teksta je Bullionblock.

Možda vas interesuje: